Varför välja
Rosén & Frick?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 10 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

◎    Godkänd för F-skatt
◎    Registrerad för moms
◎    Innehar alla försäkringar & certifieringar
◎    Tydlig och specificerad offert

40+

Kakel och klinker
färdigställda.

10 år

Av erfarenhet
i byggbranschen.

Malmö

Vi jobbar i
Skåne med omnejd.

Hjälp med
Kakel och klinker?

Kakel och klinker kök och badrum, men återfinns även i hall, tvättstuga och övriga rum. Det behöver inte vara särskilt svårt att sätta kakel eller klinker men med en professionell hantverkare som har rätt verktyg blir resultatet oftast bättre. Vi har lagt flertalet klinkergolv och kaklat ännu fler väggar. Det är ett arbete som vi tycker är riktigt kul och slutresultatet blir alltid i toppklass!

Om kakel och klinker

Med ett stort urval av kakel och klinker blir möjligheterna många för att skapa den design och lösning man vill ha. De olika plattorna har olika karaktär. De keramiska plattorna har en mer styv karaktär. Då är det nödvändigt att underlaget är fast och stabilt för att uppnå ett bra resultat. I badrum förser man väggar och golv med tätskikt (VT) och i kök krävs vattenavvisande skikt (VA). Innan plattorna sätts ska underlaget vara torrt och rengjorda från lösa partiklar.

Anlita oss

Till oss kan du ställa alla frågor du har om kakel och klinker. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.

Linus Rosén, Verksamhetschef