Varför välja
Rosén & Frick?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 10 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

◎    Godkänd för F-skatt
◎    Registrerad för moms
◎    Innehar alla försäkringar & certifieringar
◎    Tydlig och specificerad offert

Kostnadsfri offert för
Montering?

Vi kommer ut och räknar på jobbet och lämnar sedan en kostnadsfri offert för arbetet som skall göras.

Klicka på knappen här nedanför och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

100+

Monteringar
färdigställda.

10 år

Av erfarenhet
i byggbranschen.

Malmö

Vi jobbar i
Skåne med omnejd.

Hjälp med
Montering?

Vill du ha hjälp att montera dörr, montera fönster eller exempelvis montera ett kök. Tveka inte att höra av dig till oss då vi gärna hjälper dig att få det på plats.
Alla typer av montering finns det både fast och löpande pris på som ni får specificerat i er offert.

Låt oss ta hand om monteringen istället för att spendera flertalet timmar med att själv sätta upp er nya köksinredning, era nya badrumsmöbler eller skjutdörrar till uterummet när det på några få timmar kan bli monterat av en professionell hantverkare?

Montera kök

Att exempelvis montera sitt nya kök känns ju väldigt enkelt vid första tanken på det. Att det sen uppkommer ett antal arbetsmoment som man kanske inte tänkt på är inte alls ovanligt. Köksluckorna skall hängas rätt, vask, blandare och kran ska monteras, spotlights installeras, överskåp och underskåp skall sättas upp, kyl och frys kanske ska byggas in. Momenten blir ofta fler än vad man väntat sig. Och efter att köket stått oklart i två, tre veckor är det inte ovanligt att vi får in en förfrågan på offert och pris för att snabbt kunna färdigställa köket så man kan njuta av det. Vi är även vana vid att man själv först försökt montera köket men överlåter det till oss sen. Och eftersom köket är en så central del i ett hem så är det ju skönt att omgående kunna vistas och njuta av det eftersom monteringen går snabbare med professionell hjälp.

Montering i allmänhet

I princip allt i en bostad behöver monteras på ett eller annat sätt. Det finns enklare arbetsmoment och det finns svårare, mer avancerad montering där en hantverkare behöver anlitas. När det kommer till fönstermontering är det avsevärt mycket svårare än att exempelvis montera ett handfat. Rätt verktyg och arbetsmetod som kommer av erfarenhet gör fönstermontering både smidigare och mindre riskfylld. Ett sprucket fönster är ju aldrig det man önskar då fönster är generellt dyra.
Vi ger dig gärna offert på alla möjliga typer av montering!

Anlita oss

Till oss kan du ställa alla frågor du har om olika typer av montering. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.

Linus Rosén, Verksamhetschef