Varför välja
Rosén & Frick?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 10 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

◎    Godkänd för F-skatt
◎    Registrerad för moms
◎    Innehar alla försäkringar & certifieringar
◎    Tydlig och specificerad offert

200+

Snickeriarbeten
färdigställda.

10 år

Av erfarenhet
i byggbranschen.

Malmö

Vi jobbar i
Skåne med omnejd.

Hjälp med
Snickeriarbete?

Snickeriarbeten omfattar väldigt många typer av arbeten. Det kan innebära allt ifrån att montera väggar, tak, reglar, takstolar, trädäck, köksinredning, möbelsnickeri, trappor, altaner mm. Mer eller mindre allt som kan byggas, monteras eller sättas upp i en lägenhet eller fastighet omfattas av snickeriarbeten. Och precis det utför vi!

Med snickeriarbeten blir möjligheterna väldigt mycket större att få saker som ni själva precis vill ha det. Altanen ni drömt om kan vi tillsammans skissa upp med er eller varför inte platsbygga en bokhylla. Det sätter en personlig prägel på hemmet att anlita oss för det som ska byggas. Vi brukar kunna komma med lösningar som du som kund inte alltid tänker på och slutresultat blir då ännu bättre än tänkt.

Anlita oss

Till oss kan du ställa alla frågor du har om snickeriarbeten. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.

Linus Rosén, Verksamhetschef