Varför välja
Rosén & Frick?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 10 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

◎    Godkänd för F-skatt
◎    Registrerad för moms
◎    Innehar alla försäkringar & certifieringar
◎    Tydlig och specificerad offert

50+

Badrumsrenoveringar
färdigställda.

10 år

Av erfarenhet
i byggbranschen.

Malmö

Vi jobbar i
Skåne med omnejd.

Hjälp med
Badrumsrenovering?

Låt oss ta hand om din badrumsrenovering. Förutom köksrenoveringar är badrumsrenovering ett av våra expertområden där vi gjort många riktigt fina badrum till våra kunder. Vi har alla försäkringar och certifieringar på plats för att utföra en badrumsrenovering så att ni kan känna er trygga.

Behöver du hjälp med att hitta rätt typ av klinker och kakel som ska finnas i badrummet, vilka badrumsmöbler och övrig badrumsinredning som är tänkt att användas vid badrumsrenoveringen finns vi där för att ge råd och komma med tips. Vidare diskuterar vi gärna kring vad för materialval ni tänkt er, storlek på ytan i badrummet och hur omfattande man tror sig att badrumsrenoveringen är. När ni får en offert från oss på en badrumsrenovering ser ni tydligt vad allt kommer att kosta och vad som ingår.

Att renovera badrummet är något många ser fram emot och drömmer om. En badrumsrenovering ger ett helhetslyft till hela lägenheten eller huset och är en ganska omfattande renovering för en privatperson.

Badrumsrenoveringens stadie går från planerande av materialval, val av badrumsinredning och design till att tänka på att det ska vara både praktiska badrumslösningar såväl som val av modern och tidsenlig badrumsinredning. Givetvis beror valet av utseendet på badrummet och badrumsrenoveringen på budget, tycke och smak. När du får en offert från oss så får du allt specificerat.

Anlita oss

Till oss kan du ställa alla frågor du har om din badrumsrenovering. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.

Linus Rosén, Verksamhetschef