Rätt kvalité Alltid garanti

Varför välja Rosén & Frick till din golvläggning?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 15 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

Lås oss hjälpa dig med din golvläggning

Hjälp med golvläggning

Ett snyggt golv lyfter hela rummet och vi har god erfarenhet av alla typer av golvläggning. Vi vet hur man gör det på bästa sätt och tar alltid hänsyn till detaljerna som gör det lilla extra.

Att lägga nya golv ger ett helhetslyft till hela lägenheten eller huset. Det är ett ganska enkelt sätt att fräscha upp och förnya rummen på. Det finns såklart en uppsjö olika materialval och lösningar när det kommer till golv. Det vanligaste idag är lägga ett parkett -eller laminatgolv.

Parkett är gjort av naturligt, ädelt träslag och är mycket tåligt. Fördelen är att allt slitage och repor kan slipas bort. Välj bland många vackra träsorter och olika färgnyanser. Parkettgolven tål snabba förändringar i fuktförhållanden men kräver ett regelbundet underhåll. Prisbilden för parkettgolv är något högre än andra golvtyper men är en bra investering då det håller länge för vardagens utmaningar.
Laminatgolv består av olika skikt som sitter ovanpå varandra. Laminatgolv är ganska känsligt mot fukt. Laminatgolv finns i många olika utseenden och färger och gemensamt för laminatgolv är att de är stabila och viker inte ner sig av att man belastar för tungt ovanpå golvet.

15 års erfarenhet
Vi har över 15 års erfarenhet inom byggbranschen. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!
100+ badrumsrenoveringar färdigställda
Ett snyggt golv lyfter hela rummet och vi har god erfarenhet av alla typer av golvläggning. Vi vet hur man gör det på bästa sätt och tar alltid hänsyn till detaljerna som gör det lilla extra.
Vi jobbar i Skåne med omnejd

Hur kan vi hjälpa dig?