Varför välja
Rosén & Frick?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 10 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

◎    Godkänd för F-skatt
◎    Registrerad för moms
◎    Innehar alla försäkringar & certifieringar
◎    Tydlig och specificerad offert

100+

Golvläggningar
färdigställda.

10 år

Av erfarenhet
i byggbranschen.

Malmö

Vi jobbar i
Skåne med omnejd.

Hjälp med
Golvläggning?

Ett snyggt golv lyfter hela rummet och vi har god erfarenhet av alla typer av golvläggning. Vi vet hur man gör det på bästa sätt och tar alltid hänsyn till detaljerna som gör det lilla extra.

Att lägga nya golv ger ett helhetslyft till hela lägenheten eller huset. Det är ett ganska enkelt sätt att fräscha upp och förnya rummen på. Det finns såklart en uppsjö olika materialval och lösningar när det kommer till golv. Det vanligaste idag är lägga ett parkett -eller laminatgolv.

Parkett är gjort av naturligt, ädelt träslag och är mycket tåligt. Fördelen är att allt slitage och repor kan slipas bort. Välj bland många vackra träsorter och olika färgnyanser. Parkettgolven tål snabba förändringar i fuktförhållanden men kräver ett regelbundet underhåll. Prisbilden för parkettgolv är något högre än andra golvtyper men är en bra investering då det håller länge för vardagens utmaningar.
Laminatgolv består av olika skikt som sitter ovanpå varandra. Laminatgolv är ganska känsligt mot fukt. Laminatgolv finns i många olika utseenden och färger och gemensamt för laminatgolv är att de är stabila och viker inte ner sig av att man belastar för tungt ovanpå golvet.

Anlita oss

Till oss kan du ställa alla frågor du har om att lägga nytt golv. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.

Linus Rosén, Verksamhetschef