Varför välja
Rosén & Frick?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 10 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

◎    Godkänd för F-skatt
◎    Registrerad för moms
◎    Innehar alla försäkringar & certifieringar
◎    Tydlig och specificerad offert

80+

Köksrenoveringar
färdigställda.

10 år

Av erfarenhet
i byggbranschen.

Malmö

Vi jobbar i
Skåne med omnejd.

Hjälp med
Köksrenovering?

Köksrenovering är en av de absolut roligaste uppdragen tycker vi. Köket är ofta en av samlingsplatserna i ens hem och ett nyrenoverat kök ger ofta ny inspiration till matlagning, umgänge och trivsel i hemmet. Det behöver nödvändigtvis inte vara en omfattande köksrenovering som görs för att få känslan av ett nytt kök utan vi gör även monteringar av skåp eller byter en köksbänk för att liva upp köket.

Ibland räcker det med att måla om köksluckorna eller byta ut dem till nya köksluckor som en mindre köksrenovering. Vi byter förslagsvis ut köksbänkarna mot nytt material och färgval så har du gjort en enklare köksrenovering. Givetvis handlar allt om din budget för köksrenovering men det behöver inte bli allt för kostsamt.

Köksrenovering är något som många ser fram emot och drömmer om. Instagram och Facebook är nästan överflödiga av projekt inom köksrenovering där man kan hitta pris, budget och offert på olika köksrenoveringar. Där hittar ni mycket inspiration, idéer och förslag för er kommande köksrenovering som ni gärna får diskutera med oss.

Anlita oss

Till oss kan du ställa alla frågor du har om din köksrenovering. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.

Linus Rosén, Verksamhetschef