Rätt kvalité Alltid garanti

Få hjälp med kakel & klinker

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 15 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

Lås oss hjälpa dig med din kakel & klinker

Hjälp med kakel & klinker

Kakel och klinker kök och badrum, men återfinns även i hall, tvättstuga och övriga rum. Det behöver inte vara särskilt svårt att sätta kakel eller klinker men med en professionell hantverkare som har rätt verktyg blir resultatet oftast bättre. Vi har lagt flertalet klinkergolv och kaklat ännu fler väggar. Det är ett arbete som vi tycker är riktigt kul och slutresultatet blir alltid i toppklass!

Med ett stort urval av kakel och klinker blir möjligheterna många för att skapa den design och lösning man vill ha. De olika plattorna har olika karaktär. De keramiska plattorna har en mer styv karaktär. Då är det nödvändigt att underlaget är fast och stabilt för att uppnå ett bra resultat. I badrum förser man väggar och golv med tätskikt (VT) och i kök krävs vattenavvisande skikt (VA). Innan plattorna sätts ska underlaget vara torrt och rengjorda från lösa partiklar.

15 års erfarenhet
Vi har över 15 års erfarenhet inom byggbranschen. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!
40+ badrumsrenoveringar färdigställda
Kakel och klinker kök och badrum, men återfinns även i hall, tvättstuga och övriga rum.
Vi jobbar i Skåne med omnejd

Hur kan vi hjälpa dig?