Varför välja
Rosén & Frick?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 10 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

◎    Godkänd för F-skatt
◎    Registrerad för moms
◎    Innehar alla försäkringar & certifieringar
◎    Tydlig och specificerad offert

100+

Målning & Tapetsering
färdigställda.

10 år

Av erfarenhet
i byggbranschen.

Malmö

Vi jobbar i
Skåne med omnejd.

Hjälp med
Målning & Tapetsering?

Låt oss måla om eller tapetsera era rum. Att måla om eller att tapetsera om ger ett helhetslyft till hela lägenheten eller huset. Det är ett ganska enkelt sätt att fräscha upp och förnya rummen på. Det finns en uppsjö av olika färg -och materialval, strukturer och lösningar. Att måla om och sätta upp tapeter kan låta enkelt men för att få riktigt bra standard på det är det att föredra att anlita oss.

Det är inte alltid det enklaste att måla väggar och tak. För att få målningen och tapetseringen riktigt snyggt krävs det arbete bakom. Det är viktigt att vara noggrann med underarbetet vid målning och tapetsering. 
Ska du exempelvis måla taket bör du provtvätta en liten yta för att se om det målats med limfärg tidigare. Löses färgen upp får du tvätta taket först. Drar du med en trasa och ser att färgen dammar av sig får du borta rent taket då det använts kalkfärg.
Taket måste vara rent för att du ska kunna få en så fin yta som möjligt. 
Praktiska aspekter är såklart att tömma rummet på möbler och skydda golvet med täckpapp samt väggar som ej ska målas med skyddsplast. Börja alltid med taket när du ska måla. Skrapa bort lös färg, spackla eventuella sprickor och skador i taket och på väggarna. Slipa sen de spacklade ytorna och damma eller dammsug noga innan du börjar måla.Som du hör är det inte bara att sätta igång och måla. Vi är väldigt duktiga på måleriarbeten och lämnar gärna en kostnadsfri offert så du kan se vad som ingår när du anlitar oss.

Anlita oss

Till oss kan du ställa alla frågor du har om måleri. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.

Linus Rosén, Verksamhetschef