Rätt kvalité Alltid garanti

Hjälp med målning & tapetsering?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 15 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

Lås oss hjälpa dig med målning & tapetsering

Hjälp med målning & tapetsering

Låt oss måla om eller tapetsera era rum. Att måla om eller att tapetsera om ger ett helhetslyft till hela lägenheten eller huset. Det är ett ganska enkelt sätt att fräscha upp och förnya rummen på. Det finns en uppsjö av olika färg -och materialval, strukturer och lösningar. Att måla om och sätta upp tapeter kan låta enkelt men för att få riktigt bra standard på det är det att föredra att anlita oss.

Det är inte alltid det enklaste att måla väggar och tak. För att få målningen och tapetseringen riktigt snyggt krävs det arbete bakom. Det är viktigt att vara noggrann med underarbetet vid målning och tapetsering. 
Ska du exempelvis måla taket bör du provtvätta en liten yta för att se om det målats med limfärg tidigare. Löses färgen upp får du tvätta taket först. Drar du med en trasa och ser att färgen dammar av sig får du borta rent taket då det använts kalkfärg.
Taket måste vara rent för att du ska kunna få en så fin yta som möjligt. 
Praktiska aspekter är såklart att tömma rummet på möbler och skydda golvet med täckpapp samt väggar som ej ska målas med skyddsplast. Börja alltid med taket när du ska måla. Skrapa bort lös färg, spackla eventuella sprickor och skador i taket och på väggarna. Slipa sen de spacklade ytorna och damma eller dammsug noga innan du börjar måla.Som du hör är det inte bara att sätta igång och måla. Vi är väldigt duktiga på måleriarbeten och lämnar gärna en kostnadsfri offert så du kan se vad som ingår när du anlitar oss.

15 års erfarenhet
Vi har över 15 års erfarenhet inom byggbranschen. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!
100+ målning & tapetsering färdigställda
Till oss kan du ställa alla frågor du har om måleri. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.
Vi jobbar i Skåne med omnejd

Hur kan vi hjälpa dig?