Rätt kvalité Alltid garanti

Varför välja Rosén & Frick till ditt snickeriarbete?

Vi brinner för hantverksyrket med en målsättning om att skapa högkvalitativa jobb och göra en skillnad i branschen. Med över 15 års yrkeserfarenhet vet vi vad vi gör och vad som krävs från oss som företag och leverantör.

Lås oss hjälpa dig med ditt snickeriarbete

Hjälp med snickeriarbete

Snickeriarbeten omfattar väldigt många typer av arbeten. Det kan innebära allt ifrån att montera väggar, tak, reglar, takstolar, trädäck, köksinredning, möbelsnickeri, trappor, altaner mm. Mer eller mindre allt som kan byggas, monteras eller sättas upp i en lägenhet eller fastighet omfattas av snickeriarbeten. Och precis det utför vi!

Med snickeriarbeten blir möjligheterna väldigt mycket större att få saker som ni själva precis vill ha det. Altanen ni drömt om kan vi tillsammans skissa upp med er eller varför inte platsbygga en bokhylla. Det sätter en personlig prägel på hemmet att anlita oss för det som ska byggas. Vi brukar kunna komma med lösningar som du som kund inte alltid tänker på och slutresultat blir då ännu bättre än tänkt.

15 års erfarenhet
Vi har över 15 års erfarenhet inom byggbranschen. Det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss!
200+ snickeriarbeten färdigställda
Till oss kan du ställa alla frågor du har om snickeriarbeten. Vi kommer gärna ut och räknar på jobbet för att ge dig en offert på arbetet och materialkostnaden.
Vi jobbar i Skåne med omnejd

Hur kan vi hjälpa dig?